Citocentrifuga

01 Opis proizvoda

Termostati / inkubatori koriste se u laboratorijskim ili ispitnim odjelima kako bi omogućili termostatiranje ili inkubiranje uzoraka. Postoje 2 izvedbe uređaja , s opcijom prisilne cirkulacije zraka i s opcijom prirodnog strujanja zraka.

Termostati / inkubatori s prirodnom cirkulacijom zraka koriste se prilikom inkubiranja živih kultura iz razloga jer prilikom prisilne cirkulacije zraka može doći do isušivanja uzorka te samim time i uništavanja istog , također koriste se u radu gdje su uzorci koji se testiraju osjetljivi na cirkulaciju zraka.

Linija LI s prirodnim strujanjem zraka osigurava ravnomjerno zagrijavanje svih strana inkubatora te time omogućuje homogenost temperature u cijelom volumenu radnog prostora.

Linija LT s prisilnom cirkulacijom zraka samo pospješuje temperaturnu homogenost radnog prostora zbog jednolike cirkulacije zraka.

INKO termostati / inkubatori ručne su izrade proizvedeni u Republici Hrvatskoj, te su domaći proizvod. Ručnom izradom naših proizvoda osiguravamo da je svaki uređaj izveden prema potrebi svakog korisnika ovisno o grani industrije za koju se uređaj nabavlja. Osiguravamo da uređaj ima kvalitetnu završnu provjeru i ispitivanje prije isporuke kupcu.

Svaki naš uređaj zadovoljava upotrebu u laboratorijima akreditiranim po HRN IEC ISO 17025.

 

ZNAČAJKE:

 • Mogućnost izrade u bilo kojoj dimenziji
 • Temperaturna područja do +80°C
 • Prirodna ili prisilna crikulacija zraka
 • Cijeli uređaj izrađen od nehrđajučeg čelika
 • Zadovoljava korištenje za ispitivanja u laboratorijima akreditiranim po HRN IEC ISO 17025

 

Naše standardne dimenzije rezultat su više godišnje analize kupaca te potrebama njihovih laboratorija. Ako su potrebe vašeg laboratorija drukčije, te Vam je potreban uređaj drugih dimenzija ili radnog volumena, sve naše uređaje izrađujemo i u dimenzijama po želji kupca. Na taj način kupac dobiva uređaj rađen po mjeri isključivo za njihove potrebe te osigurava da u jedan uređaj stane točan broj uzoraka propisanih nekom normom ili vlastitom idejom – zahtjevom, a da se pritom ne naruši kvaliteta i preformanse tog istog uređaja.  Izrada uređaja volumena radnog prostora do 4000 L.

Za sve termostate / inkubatore postoji opcija i mobilnog stalka kako uređaj ne bi bio postavljen na stolu nego na mobilnom postolju koje ima i funkcionalnu podnicu za odlaganje stvari.

02 Najčešća pitanja i odgovori

 1. Koliko traje garancija na uređaj?

  Garancija na uređaj traje 48 mjeseci odnosno 4 godine!

 2. Dolazi li uz uređaj i temperaturna umjernica?

  Svi naši uređaji dolaze s umjernicom po HRN ISO 17025!

 3. Može li sušionik/sterilizator biti postavljen na pod?

  Sušionik/sterilizator se može postaviti na pod, ali kako biste izbjegli nakupljanje prašine i neoprezno udaranje uređaja, preporučamo da uz stol nabavite mobilni stalak.