Domel citocentrifuga

01 Opis proizvoda

Domelova linija laboratorijskih centrifuga pruža iznimnu prilagodljivost i funkcionalnost za širok raspon primjena, uključujući citologiju, urologiju, mikrobiologiju, virologiju i onkologiju. Jedan od istaknutih modela u njihovoj ponudi je citocentrifuga, koja se ističe svojim naprednim značajkama i mogućnostima.

Citocentrifuge u ponudi:

  • CENTRIC 250
  • CENTRIC 350

Citocentrifuga iz tvrtke Domel dizajnirana je specifično za potrebe citoloških istraživanja i drugih srodnih područja. Ovaj uređaj omogućuje centrifugiranje do 12 uzoraka istovremeno, pružajući visoku produktivnost i brze rezultate. Njegova robusna konstrukcija osigurava trajnost i pouzdanost u laboratorijskom okruženju.

Ova citocentrifuga kontrolira se pomoću mikroprocesora, što omogućuje precizno upravljanje funkcijama poklopca, vremena i brzine centrifugiranja. Uz mogućnost prilagodbe sustava ubrzanja i kočenja, istraživači mogu postići optimalne uvjete za svoje eksperimente. Posebne funkcije START-STOP i FAST SPIN dodatno olakšavaju rukovanje uređajem.

Jedna od ključnih prednosti Domelove citocentrifuge je mogućnost programiranja. To omogućuje istraživačima da precizno prilagode postupke centrifugiranja prema svojim specifičnim potrebama i protokolima istraživanja. Osim toga, Domel nudi širok raspon potrošnog materijala koji odgovara različitim aplikacijama, što olakšava nabavu i upotrebu.

 

CENTRIC 250

CENTRIC 350

Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila, kontakt obrasca ili pozivom na naš kontakt broj telefona.