Domel vodena kupelj

01 Opis proizvoda

Firma Domel svoju proizvodnju vodenih kupelji započinje davne 1964. godine, tako da na ovom polju imaju gotovo pola stoljeća iskustva.

Vodena kupelj u ponudi:

  • WATER BATH 6

Digitalno upravljani  WATER BATH 6, je uređaj s komorom od nehrđajućeg čelika bez spojeva, koja je otporna na koroziju. Uključuje i nehrđajući krovni poklopac kako bi se smanjila isparavanje. Opcionalni netoksični (bez žive) termometar pričvršćuje se na krovni pokrov za precizno praćenje temperature. Komora može primiti stalke za plastične cijevi.

Ova mala vodena kupelj na radnoj površini idealna je za različite laboratorijske primjene. Njena izdržljiva konstrukcija osigurava dugotrajnost i visoku kvalitetu. Ne samo da je komora izrađena od nehrđajućeg čelika koji sprječava koroziju, već također dolazi s krovnim poklopcem koji minimizira isparavanje, čime se održava stabilnost temperature unutar kupelji.

Jedna od ključnih značajki ovog uređaja je precizna kontrola temperature. Moćan grijač kontrolira se pomoću LED digitalnog upravljača koji omogućava postizanje točnih i konstantnih temperatura. Uz to, hidraulički termostat osigurava preciznu regulaciju temperature, čime se osigurava dosljednost u vašim eksperimentima i testovima.

Ovaj uređaj također je prilagodljiv i omogućava smještaj plastičnih stalaka za cijevi kako biste organizirali svoje uzorke i materijale. Bez obzira koristite li ga za biokemiju, istraživanje, medicinske svrhe ili druge primjene, WATER BATH 6 pruža pouzdanu i preciznu kontrolu temperature u laboratorijskom okruženju. S njim možete biti sigurni da će vaši eksperimenti biti uspješni i pouzdani, čime ćete osigurati kvalitetne rezultate u svojim istraživanjima.

WATER BATH 6

Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila, kontakt obrasca ili pozivom na naš kontakt broj telefona.