Domel homogenizatori

01 Opis proizvoda

Firma Domel svoju proizvodnju homogenizatora započinje davne 1964. godine, tako da na ovom polju imaju gotovo pola stoljeća iskustva.

Možete birati između više modela homogenizatora:

  • MILLMIX 20
  • BAGMIX 400

Homogenizatori su uređaji koji se koriste u raznim industrijama kako bi se postigla homogena mješavina različitih tvari ili tekućina. Ovi uređaji igraju ključnu ulogu u prehrambenoj, farmaceutskoj, kemijskoj i kozmetičkoj industriji. Njihova osnovna funkcija je razbijanje čestica i emulzija te stvaranje konzistentne i stabilne smjese.

U prehrambenoj industriji, homogenizatori se često koriste za proizvodnju mliječnih proizvoda, sokova i umaka kako bi se osigurala ravnomjerna distribucija masti i čestica. U farmaceutskoj industriji, homogenizatori su neophodni za proizvodnju lijekova, gdje je važna precizna doza i homogenost. Također se koriste za stvaranje stabilnih emulzija u kozmetičkoj industriji.

Homogenizatori dolaze u raznim oblicima, uključujući visokotlačne homogenizatore i rotor-stator homogenizatore. Visokotlačni homogenizatori koriste visoki tlak kako bi razbili čestice, dok rotor-stator homogenizatori koriste rotirajuće noževe ili statorske komponente za homogenizaciju.

Važno je napomenuti da se homogenizatori također koriste u laboratorijskim postavkama za istraživanje i razvoj novih proizvoda. Ovi uređaji igraju ključnu ulogu u osiguravanju kvalitete proizvoda i postizanju konzistentnih rezultata u različitim industrijama.

Sve u svemu, homogenizatori su neizostavna oprema u mnogim industrijama gdje je važno postići homogenost i stabilnost proizvoda. Njihova raznolika primjena čini ih ključnim instrumentima u procesima proizvodnje i istraživanju.

MILLMIX 20

MILLMIX 30

Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila, kontakt obrasca ili pozivom na naš kontakt broj telefona.