Domel inkubatori

01 Opis proizvoda

Laboratorijski inkubatori su ključni uređaji u znanstvenim istraživanjima i biomedicinskim laboratorijima, pružajući idealne uvjete za rast i kultivaciju mikroorganizama, stanica i tkiva. Domel nudi niz laboratorijskih inkubatora različitih veličina i kapaciteta, pružajući znanstvenicima i istraživačima mogućnost odabira najprikladnijeg uređaja za njihove specifične potrebe.

Inkubatori u ponudi:

  • MINI INCUBATOR
  • INCUBATORS 10L, 23L, 56L
  • COOL INCUBATOR 23L
  • COOL TOWER 2 X 23L

 

MINI INKUBATOR ima ključnu ulogu u laboratorijskim postavkama, pružajući kontrolirane uvjete za rast i kultivaciju različitih mikroorganizama i stanica.

Mini inkubator ima nekoliko izvanrednih karakteristika koje ga čine vrijednim alatom u laboratoriju. S obzirom na svoju kompaktnu veličinu, ovaj uređaj lako se uklapa na radnu površinu, čime štedi dragocjen prostor. Osim toga, MINI INKUBATOR ima prozirna vrata s velikim prozorom koji omogućuje istraživačima da pregledaju sadržaj inkubatora bez potrebe za otvaranjem vrata. Ovo je korisno jer minimizira fluktuaciju temperature unutar inkubatora.

Precizna kontrola temperature ključna je za uspješan rast i kultivaciju mikroorganizama. Mini inkubator opremljen je hidrauličkim termostatom koji osigurava konstantnu i preciznu temperaturu unutar inkubatora. Ovo je od suštinskog značaja za mikrobiološka i hematološka istraživanja koja zahtijevaju stroge uvjete rasta.

Korozija je čest problem u laboratorijskim uvjetima, ali Mini inkubator ima komoru otpornu na koroziju. To osigurava dugotrajnost uređaja i sprječava onečišćenje uzoraka. Osim toga, inkubator ima unutarnje grijanje koje je smješteno u dno i strane aluminijske komore. Ovo pruža stabilnost temperature i ravnomjernost, što je od ključne važnosti za održavanje optimalnih uvjeta rasta.

Mini inkubator također omogućuje precizno postavljanje temperature na vrhu jedinice. Ova funkcionalnost pridonosi preciznoj regulaciji uvjeta unutar inkubatora.

Sve u svemu, Mini inkubator je kompaktna i ekonomično pristupačna opcija koja nudi brojne značajke koje su obično rezervirane za naprednije inkubatore. Njegova sposobnost održavanja preciznih i stabilnih uvjeta rasta čini ga neprocjenjivim alatom za laboratorijske istraživače, posebno u područjima mikrobiologije i hematologije.

 

DIGITALNI INKUBATORI 

Digitalni inkubatori nude mnoge prednosti, uključujući kompaktni dizajn koji štedi prostor na radnoj površini. To je od izuzetne važnosti za laboratorije gdje je svaki centimetar prostora dragocjen. Ovi inkubatori također imaju prozirna vrata s velikim prozorom, omogućujući istraživačima da prate unutarnje stanje bez potrebe za otvaranjem vrata, što minimizira fluktuaciju temperature.

Precizna kontrola temperature ključna je za uspješno uzgoj mikroorganizama, a digitalni inkubatori to omogućuju pomoću digitalne PID regulacije. Ovo osigurava stabilnost temperature s preciznošću od ±0,5°C i razlučivošću od 0,1°C, što je posebno važno za mikrobiološka i hematološka istraživanja.

Korozija je čest problem u laboratorijskim okruženjima, ali digitalni inkubatori imaju komore otporne na koroziju, osiguravajući trajnost uređaja i sprječavajući kontaminaciju uzoraka. Također, digitalni inkubatori nude više volumena komora, od 10 do 56 litara, kako bi zadovoljili različite potrebe istraživača.

Grijani elementi u inkubatorima su smješteni u dnu i stranicama aluminijske komore, što pruža bolju stabilnost temperature i uniformnost u usporedbi s drugim inkubatorima u istoj klasi. Za precizno postavljanje temperature, na vrhu jedinice nalazi se rupica za termometar.

Sve u svemu, digitalni inkubatori su kompaktni i pristupačni uređaji koji pružaju preciznu kontrolu temperature i idealne uvjete za mikrobiološke i hematološke primjene. Njihova sposobnost održavanja stabilnih uvjeta rasta čini ih neizostavnim alatima za laboratorijske istraživače, olakšavajući postizanje pouzdanih i konzistentnih rezultata.

 

COOL INCUBATOR 23L

Digitalni inkubatori s hlađenjem nude brojne prednosti koje ih čine neophodnim alatima u laboratorijima. Njihov kompaktan dizajn zauzima malo prostora na radnoj površini, što je posebno važno u laboratorijima gdje je svaki centimetar dragocjen. Ovi inkubatori su također energetski učinkoviti, s potrošnjom energije od samo do 80 W po komori čak i u najtežim uvjetima.

Jedna od ključnih značajki digitalnih inkubatora s hlađenjem je njihova sposobnost održavanja izvanredne temperature. Temperatura se može precizno kontrolirati u koracima od 0,1°C od 10°C ispod okoline do maksimalnih 50°C. Ugrađeni Peltier element osigurava nisku potrošnju energije i stabilnost temperature i ravnomjernost tijekom cijelog raspona temperatura.

Osim toga, ovi inkubatori su opremljeni prozirnim prozorom od pleksiglasa koji omogućuje potpunu vidljivost uzoraka unutar inkubatora, čime se minimizira potreba za otvaranjem vrata i održava konstantni uvjeti rasta. Komora inkubatora otporna na koroziju doprinosi dugotrajnosti uređaja i sprječava kontaminaciju uzoraka.

Digitalni inkubatori s hlađenjem su idealni za različite laboratorijske primjene, posebno u mikrobiologiji i hematologiji, gdje su zahtjevi za temperaturom iznad i ispod okoline česti. Njihova preciznost, energetska učinkovitost i sposobnost održavanja stabilnih uvjeta čine ih neizostavnim alatima za istraživače i znanstvenike.

Uz svaki COOL INCUBATOR 23L dolaze dva perforirana inox stalka po komori i certifikat o isporuci (podaci izmjereni pri 37°C).

 

COOL TOWER 2 X 23L

COOL TOWER inkubator je digitalni hlađeni inkubator s dvije autonomne komore, a ističe se svojom sposobnošću održavanja različitih temperatura u dvije odvojene komore. Ovaj tekst istražuje ključne karakteristike COOL TOWER inkubatora i njihovu važnost u laboratorijskim primjenama.

COOL TOWER inkubator ima kompaktni dizajn s malim otiskom, što ga čini iznimno praktičnim za laboratorije gdje je prostor često ograničen. Također je energetski učinkovit, s potrošnjom energije od samo 80 W po komori čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Jedinstvena značajka COOL TOWER inkubatora su dvije autonomne komore koje omogućuju istovremeno održavanje različitih temperatura u istom uređaju. Ovo je posebno korisno za laboratorije s mikrobiološkim aplikacijama koje zahtijevaju temperature ispod i iznad okoline. Osim toga, COOL TOWER inkubator je tih, što ga čini prikladnim za laboratorije gdje je potrebna niska buka.

Kao i ostali digitalni inkubatori, COOL TOWER koristi Peltier tehnologiju za hlađenje i grijanje. Potrošnja energije je iznimno niska, manja od 80W po komori, čak i u najtežim uvjetima. Ugrađeni Peltier element osigurava stabilnost temperature i ravnomjernost tijekom cijelog raspona temperatura. Precizna kontrola temperature omogućuje podešavanje temperature u koracima od 0,1°C od 10°C ispod okoline do maksimalnih 50°C.

Prozirni prozor od pleksiglasa omogućuje potpunu vidljivost uzoraka unutar inkubatora bez potrebe za otvaranjem vrata, čime se održava konstantni uvjeti rasta. Komora inkubatora je otporna na koroziju, što osigurava dugotrajnost uređaja i sprječava kontaminaciju uzoraka.

Sveukupno, COOL TOWER inkubator pruža preciznu kontrolu temperature, fleksibilnost u održavanju različitih temperatura u dvije komore i kompaktni dizajn koji štedi prostor. Njegove karakteristike ga čine idealnim alatom za različite laboratorijske aplikacije, posebno u mikrobiologiji i sličnim područjima. Ovaj inkubator omogućuje istraživačima da postignu pouzdane i konzistentne rezultate u svojim eksperimentima.

 

MINI INCUBATOR

INCUBATORS 10L, 23L, 56L

COOL INCUBATOR 23L

COOL TOWER 2 X 23L

Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila, kontakt obrasca ili pozivom na naš kontakt broj telefona.