Laboratorijski uniblok

01 Opis proizvoda

Laboratorijski Uniblok predstavlja više uređaja spojenih u jednu cjelinu. Jedini na svjetskom tržištu pružamo ovakvu vrstu uređaja.
Uniblok može sadržavati 2, 3 ili 4 neovisno temperaturno kontrolirana radna prostora. Ovom vrstom uređaja korisniku pružamo uštedu prostora, praktičnost i cjenovno prihvatljiviju opciju nego prilikom kupnje 2 ili više uređaja.

Naši uniblokovi su ručne izrade proizvedeni u Republici Hrvatskoj te su domaći proizvod. Ručnom izradom naših proizvoda osiguravamo da je svaki uređaj izveden prema potrebi svakog korisnika ovisno o grani industrije za koju se uređaj nabavlja. Osiguravamo da uređaj ima kvalitetnu završnu provjeru i ispitivanje prije isporuke kupcu.

Svaki naš uređaj zadovoljava upotrebu u laboratorijima akreditiranim po HRN IEC ISO 17025.

ZNAČAJKE:

 • Mogućnost izrade u bilo kojoj dimenziji
 • Temperaturna područja do -40°C  do +350°C*
 • Cijeli uređaj izrađen od nehrđajućeg čelika
 • Specifikacija svakog radnog prostora zasebno prema želji korisnika
 • Uređaj mobilan – izrađen s 4 zakretna kotača
 • Zadovoljava korištenje za ispitivanja u laboratorijima akreditiranim po HRN IEC ISO 17025

 

*Temperaturni raspon se ne odnosi na pojedinačni radni prostor nego uređaj. 1 radni prostor može služiti za niske temperature u području od -40°C – 40°C a drugi u području 40°C – 350°C. Za specifične raspone radnih temperatura pošaljite upit na inko@inko.hr

Naše standardne dimenzije rezultat su više godišnje analize kupaca te potrebama njihovih laboratorija. Ako su potrebe vašeg laboratorija drukčije, te Vam je potreban uređaj drugih dimenzija ili radnog volumena, sve naše uređaje izrađujemo i u dimenzijama po želji kupca. Na taj način kupac dobiva uređaj rađen po mjeri isključivo za njihove potrebe te osigurava da u jedan uređaj stane točan broj uzoraka propisanih nekom normom ili vlastitom idejom – zahtjevom, a da se pritom ne naruši kvaliteta i preformanse tog istog uređaja.  Izrada uređaja volumena radnog prostora do 4000 L.

02 Najčešća pitanja i odgovori

 1. Koliko traje garancija na uređaj?

  Garancija na uređaj traje 36 mjeseci. Mogućnost proširene garancije u trajanju od 60 mjeseci.

 2. Dolazi li uz uređaj i temperaturna umjernica?

  Uz sve naše uređaje kupac dobiva tvorničku umjernicu uređaja. Uređaj se ispituje s umjerenim temperaturnim sondama kako bi se osigurala sljedivost. Uređaj je moguće isporučiti i s umjeravanjem akreditiranom metodom prema HRN EN ISO 17025 te se za više informacija obratite na inko@inko.hr