Domel magnetska mješalica

01 Opis proizvoda

Firma Domel svoju proizvodnju MAGNETSKIH MJEŠALICA započinje davne 1964. godine, tako da na ovom polju imaju gotovo pola stoljeća iskustva.

Magnetska mješalica u ponudi:

ROTAMIX SHP 10

MAGNETSKA MJEŠALICA: ROTAMIX SHP 10 je mala mješalica s grijaćom pločom dizajnirana za miješanje i zagrijavanje tekućina u laboratorijima. Ovaj uređaj ima nisku potrošnju energije i odlikuje se kompaktnim dizajnom.

KLJUČNE ZNAČAJKE:

  • Kompaktni dizajn male stope
  • Grijaće značajke (SHP)
  • Zagrijava se na maksimalnu temperaturu od 300°C u 10 minuta

ROTAMIX SHP 10 opremljen je grijaćom pločom promjera 140 mm i idealan je za miješanje i zagrijavanje različitih tekućina u laboratorijskim uvjetima. Ovaj uređaj pokreće tih motor s analognom elektronikom, a brzina i temperatura su potpuno podesive. Brzina ostaje konstantna čak i pod promjenjivim opterećenjem.

Grijaća ploča ima zaštitni sloj od Teflona® kako bi se osigurala dugotrajnost i otpornost na kemikalije. ROTAMIX SHP 10 ima maksimalni kapacitet od 10 litara i grijaću snagu od 500 W, čineći ga idealnim za razne laboratorijske aplikacije.

ROTAMIX SHP 10 je praktična i učinkovita magnetska mješalica s grijaćom pločom koja zadovoljava potrebe laboratorijskih eksperimenata i testiranja. Njezin kompaktni dizajn i brza mogućnost zagrijavanja čine ju nezamjenjivim alatom u laboratorijskim postavkama.

ROTAMIX SHP 10

Za detaljnije informacije obratite nam se putem e-maila, kontakt obrasca ili pozivom na naš kontakt broj telefona.