Uljna kupelj

01 Opis proizvoda

Ulja kupelj se koristi u laboratorijima kada je potrebna visoka radna temperatura koja ima vrlo dobru stabilnost te kada se traži jako dobra homogenost temperature po volumenu za razliku od sušionika za visoke temperature i peći za žarenje koji mogu imat dosta velika odstupanja po korisnom volumenu.

Medij koji se koristi utječe na maksimalnu radnu temperaturu uređaja ovisno o kvaliteti ulja, točki plamišta, gustoći, viskozitetu medija.

Najčešće se u uređaju koriste sintetička ulja koja izdržavaju temperature do 300°C.

Standardno uređaj je koncipiran kao cilindrični radni prostor različitih promjera i visina zbog večeg učinka miješanja medija, ali po želji kupca radimo i pravokutne opcije.

Poklopac uređaja na sebi ima rupe – otvore za ispitivanje uzoraka napravljene prema potrebama – dimenzijama krajnjeg korisnika, poklopci – čepovi rupa napravljeni su iz specijalnog visokotemperaturno otpornog teflona. Tekućine miješa elektromagnetska mješalica s specijalnim magnetskim sustavom zavojnica, ručnom regulacijom broja okretaja – precizno podešavanje koje omogućuje osijetljivi pristup, veću temperaturnu stabilnost i apsolutno točne – jednake temperaturne gradijente.

POPIS STANDARDNIH MODELA:

 

Modeli

Promjer radnog prostora

Visnina radnog prostora

Volumen ( L )

1 UK200 200 mm 300 mm 9
2 UK250 250 mm 300 mm 14
3 UK300 300 mm 300 mm 21

02 Najčešća pitanja i odgovori

  1. Koliko traje garancija na uređaj?

    Garancija na uređaj traje 36 mjeseci. Mogućnost proširene garancije u trajanju od 60 mjeseci.

  2. Dolazi li uz uređaj i temperaturna umjernica?

    Uz sve naše uređaje kupac dobiva tvorničku umjernicu uređaja. Uređaj se ispituje s umjerenim temperaturnim sondama kako bi se osigurala sljedivost. Uređaj je moguće isporučiti i s umjeravanjem akreditiranom metodom prema HRN EN ISO 17025 te se za više informacija obratite na inko@inko.hr

  3. Može li uređaj biti postavljen na pod?

    Uređaj je konsturiran da ga se postavlja na radnu površinu.